Ramon 

  Op zoek naar andere wegen om patiënten van hun klachten af te helpen maakte ik kennis met osteopathie. Op basis van uitgebreide anatomische en fysiologische kennis gaat een osteopaat uitsluitend met zijn handen op zoek naar de daadwerkelijke oorzaak van de klacht. Klinkt logisch en dat is het eigenlijk ook.
  Het was direct duidelijk dat osteopathie hetgeen was waar ik naar op zoek was.

  Gedurende mijn werk als fysiotherapeut heb ik de vijfjarige opleiding tot osteopaat gevolgd. Na het behalen van het internationale jury examen aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O) te Gent mag ik de titel osteopaat D.O.-(MRO) (Diplomated Osteopath – Member of the Registered Osteopaths) dragen. In deze hoedanigheid ben ik mede-eigenaar van het ParaMedisch Centrum Zuid.

  Ik ben enthousiast begonnen en dat enthousiasme is tijdens de opleiding alleen maar toegenomen. Terugkijkend had ik geen betere keuze kunnen maken. Osteopathie is een geweldig beroep en ik heb een enorme gedrevenheid om me nog meer te gaan ontwikkelen als osteopaat. Elke klacht heeft zijn eigen oorsprong, voor mij de uitdaging om deze voor u te vinden.

   

  “The only way to do great work, is to love what you do”

   

  Gevolgde opleidingen:

  • 2011-2015

  OPLEIDING OSTEOPATHIE – International Academy of Osteopathy

  • 2015-heden

  OSTEOPATHIE IN DE PEDIATRISCHE GENEESKUNDE – International Academy of Osteopathy

   

  “Stilstand is achteruitgang”

  Osteopathie 09 ZW min 2